Tuesday, January 02, 2007

nog meer ... to run

Ik kan het echt niet laten, ik moet er weer wat over neerschrijven, net alsof die drie kwartier in de maagdelijk vroege ochtend mijn hoogtepuntjes zijn, of zeggen ze ook niet "Waar het hart van vol is loopt de mond van over"?
Natuurlijk zit die eerste reeks er op, maar ik wou niet te hard van stapel gaan lopen en het zo gaan verknoeien, daarom wou ik het nog even wat rustig aan doen op hetzelfde niveau. Zo ook vandaag, ik heb de laatste les nog eens overgedaan. Helena en Ben gingen mee, hun fietsen in de koffer en richting open natuurreservaat, mijn lievelingplekje, net het paradijs. Ook zij tweetjes waren ervan in de wolken, rondcrossen, voorop en dan weer achterop, terwijl ik met mijn podcast en mijn nike+ heerlijk rond kon rennen bij weeral eens een prachtige hemel en aangenaam zachte temperatuur. Het was heerlijk genieten om hen ook zo blij en uitgelaten te zien, het maakte mijn workout er veel minder zwaar door. Ik had nog uren kunnen doorlopen, maar mijn iPod gaf al meer dan 6 km aan en de les was over en wie wou er weeral niet gaan overdrijven?
Toch, ik voel dat ik verder moet, mijn lichaam wil meer, dus start ik toch maar met de tweede reeks, het doet me zoveel goeds. Mijn iTunes haalt de lessen op, de vorige gaan eraf. Maar ook neem ik een paar podcastuitzendingen van podrunner mee, al een hele avond klinkt de snelle energieke muziekmix door mijn oortjes, dit terwijl de hele familie al heerlijk ligt te snurken, -groove while you move- met die upbeat moet je toch vanzelf gaan lopen?
(donderdag doe ik die nike+ eens uit de doeken, de sensor met de iPod-ontvanger, het is helemaal de max!)

Labels: , , ,