Sunday, November 12, 2006

start to run les 7

Al heel vroeg in de ochtend worden we gewekt door een van de meisjes, of we willen opstaan zodat we kunnen vertrekken om te surfen. Maar de getijdenkalender toont hoog tij en er staat een stevige wind, niet echt ideaal, "of we eens een zondag kunnen overslaan?"
Vroeg uit de veren, ontbijt en dan de loopschoenen aan. Deze keer hou ik het in de buurt, niet minder mooi want ook hier zijn wandelpaden door natuurparken. Helena beslist om mee te lopen, ze zou graag "track" doen zegt ze, op school lopen ze regelmatig "the mile", ze heeft nieuwe loopschoenen en ze is sportief, zo waarom niet?
Eerst wandelen we tien minuutjes onze straatjes door tot we op het "Los Robles Trail" aankomen, daar klimmen we eerst nog het stijlste stuk naar boven en als het eningszins wat platter wordt, beginnen we er aan.
Het begint weer met 1 min. lopen en dan eentje wandelen om op te warmen, dan was het 2 min. lopen en dan wandelen en daarna weer drie keer 3 min. lopen en tussendoor 3 min. wandelen, zo kwamen we aan een totaal van 24 min.
Leuk zo met zijn tweetjes, ze kreeg het even moeilijk maar heeft toch stevig doorgebeten, als tienjarige wil ze zich natuurlijk niet laten doen door haar mama en al zeker niet door een Evy uit de podcast.
ps. : En kijk, we hebben weer lavendel in bloei, ik plukte snel nog drie takjes. Het vaasje kwam vorig jaar voor mijn verjaardag met de post, plat als een blad papier, je laat er warm water in lopen en er ontpopt zich een handig vaasje.

Labels: