Saturday, May 06, 2006

Road repairs are done!


Zeer efficient is er gewerkt, om drie uur in de namiddag was het klaar, maar toen moest alles nog tot zeven uur 's avonds drogen en gingen we na school te voet naar huis.

Heerlijk zo'n afgezette straat, ik ben wel vier keer heen en weer gewandeld, ben de helft van de buren tegengekomen en telkens een babbeltje gedaan. Anders is het enkel zwaaien of "hi, how are you?" roepen door het open raam, but that's it. Er werd ineens afgesproken om 's avonds te bbq-en om de straat zonder putten te vieren. Iedereen die wou meedoen ging in zijn vrieskast grabbelen, telefoontjes wie wat ging meebrengen en een uurtje later zaten we al gezellig samen, de vrouwen met een glaasje bij de sla en groentjes en de mannen met een biertje bij de bbq. Wat een fijne buurt hebben we toch getroffen.

Vandaag hadden ze het al eens uitgetest maar morgenochtend om half acht wordt er ge-skateboard door alle surfer- boys en girls op het gloednieuwe stuk dat er nu mooi glad bijligt met de naar het schijnt perfecte helling naar beneden.
Alexander gaat filmen en ik breng de band-aid en cold-pack mee.