Wednesday, June 18, 2008

orde

Deze eerste week van de vakantie is een beetje een overgangsperiode, het is aanpassen van drukbezette en strakke schema's naar vrije en onregelmatige dagen. Hoe ouder de kinderen, hoe meer ze zelf hun dagen gaan invullen met afspraakjes met vrienden, blijft voor mama dan 'ja' of 'nee' knikken over en hen brengen en weer ophalen.
Hoe extreem druk het de voorbije weken was met eindeloze telefonische boodschappen van de scholen, met de dagelijkse tientallen emails van de scholen, met alle diverse activeiten in de scholen, zo ontzettend stil is het nu op het telefonisch antwoordapparaat en opvallend rustig op het emailfront. Eindelijk.
Buiten is het te heet en daarom pleeg ik tussendoor wat binnenwerkjes af te werken. Hoort daarbij het uitsorteren van de veel te vele digitale fotos, het kost geen geld en opslag genoeg, maar ik hou van keurige overzichten en dat vraagt wat werk en tijd.
Stap voor stap, de volgende reeks die aan de beurt is zijn de graduation pics van Catherine en van Alex van vorige week.