Tuesday, October 31, 2006

start to run les 2


Yep, 'k ben al terug van mijn tweede les, in een ander decor nu, het Satwiwa National Park, waar de Chumash indianen woonden, nu beschermd gebied en erg populair bij natuurliefhebbers, joggers, mountainbikers en wandelaars met of zonder hond. We rijden er iedere dag langs voor de school, dus hoe kan het beter als je kan rennen zonder kilometers om te moeten rijden.

Het ging goed, het programma was al een beetje zwaarder, nu was het twee keer een sessie van 1 min. en drie keer een sessie van 3 min. Pff, en dat op soms wel erg stijle hellingen, om eerlijk te zijn heb ik een keer forfait moeten geven omdat het wel even erg bergop ging.

Wie zonder plannetje gaat lopen op onbekend terrain, heeft kans om zich te mislopen, de een zijn orientatie is al wat beter dan de ander, de mijne scoort beneden niveau, maar eind goed al goed want zo kon ik nog eens goed 'uitwandelen' of 'cool down'-en van ruim een kwartier in de koele bewolkte ochtendlucht.
'k Heb er deugd van en zit nu vroeg in de ochtend al vol energie om er deze dag eens flink in te vliegen, ik ga zelfs nog langs bij de kapper vanmiddag!
Happy Halloween!

Labels: