Monday, October 09, 2006

LA vlaamse vrouwenmeeting

superwoman
Vlaamse vrouwen in Los Angeles komen samen!

"Amai, ik kan bijna niet geloven hoeveel Vlaamse vrouwen hier ondertusen in LA wonen!" riep Inge over het internet en vondt dat het hierbij hoogtijd was om allemaal eens samen te proberen komen. Proberen, wel te verstaan, want die vrouwen wiens man hier kwam werken hebben meestal een erg druk programma omdat ze voltijds thuis zijn en zich bezig houden met de gym, buikdansen, salsa lessen, spaanse lessen en daarbij niet te vergeten de vele boodschappen, stofzuigen, familiebezoek entertainen, kinderen met huiswerk helpen, een dagelijks bezoek aan het zwembad en regelmatig een lange strandwandeling bij zonsondergang. De lange koffiepauses bij Starbucks niet te onderschatten en de zoektocht naar eerlijke autodealers en flatscreen tv's en meubelen. En dan hebben we natuurlijk ook nog de anciens die hier ondertussen een drukke buitenhuizige baan hebben.

Onverwacht, maar toch is het op tijd van enkele luttele dagen gelukt een consensus te bereiken in dag en uur via email. Op wapenstilstand, 11-11, zou het toeval wezen?
De plaats wordt een ander paar mouwen, "ergens in het midden" wist die lieve Inge te beslissen, want LA is natuurlijk niet Gent of Hasselt, de een woont in het zuiden, de ander in het oosten, in het westen of ergens in downtown en ik woon net over de grens met Ventura County in het noorden, de uitersten liggen al gauw 2 uur rijden uit elkaar, zonder files. Gelukkig mag ik toch nog meedoen en houden ze er ook nog rekening mee.