Friday, September 29, 2006

vrouw van je man

Het staat al in de vanbrandekesgazette, maar voor wie niet altijd de link legt met deze site wil ik het eerste stukje reklamefilm niet onthouden van de reden waarom we hier gaan wonen zijn.
Na de Polar Express en daarna Monster House, is dit de derde grote film waar Bert sinds 'zijn relocation' aan werkt. Ja, zijn relocation, want hij werkte hier al twee jaar vooraleer wij ook overgekomen zijn.
Het moment dat wij de stap gezet hebben was ook het tijdstip waar hij zijn overeenkomst voor deze film heeft getekend. Vanaf het prille begin is hij er dus bij betrokken. "Surf's Up" is voor ons het kaartje van onze tijd in California.
Wat hierna komt, weet niemand nog, ook voor ons nog een groot vraagteken. In de filmindustrie werk je van contract naar contract, of van film naar film. Zo blijft de job een uitdaging en heb je de energie om je volledig te geven, als je dan ook nog een toffe werkploeg hebt en wekelijks de pay-check binnenkomt, mogen we dus niet klagen.
(Ik ben heel erg fier op mijn man maar ook best wel jaloers op zijn job. Ik wou dat ik ook eens wat meer positieve reacties kreeg op mijn dagtaak.
In plaats van complimentjes voor een fris en proper huis, de propere was, de boodschappen en de gekookte maaltijd, ploft iedereen op zijn plaatsje en vinden ze het allemaal maar vanzelfsprekend. Zelf vind ik dat niet, ik heb het graag proper maar zou liever mijn dagen slijten met andere dingen.)
Tot hier mijn geklaag, op naar de trailer van Surf's Up, het is de moeite! Met ondertussen vijf fervente surfkinderen in huis en een man die het in het water net zo goed probeerd te doen als zijn pinguins, word ik stilletjes aan een kenner, dus ik kan het weten!