Thursday, February 21, 2008

pump it up girls!

Pfieuw, mijn kilometers zitten erop voor deze week, zondag 5mijl + maandag 8mijl stappen + dinsdag 7mijl + vandaag 6mijl = samen zo'n 26mijl (= 41,8 kilometer) in de bergen, net niet de afstand van een marathon.
Daarnaast drie keer een uur Body Works en twee keer een uur Pilates klas, allen met gewichten en met de meest energieke instructeur ooit, ze zet ons telkens goed onder druk, ons dat zijn al die vrouwen waarvan een deel atleten die niet vies zijn van marathons en triathlons en met af en toe een paar mannen erbij die met hun testosteron in de zaal altijd voor wat extra druk zorgen door het 'show off' aspect van de vrouwen die zich niet willen laten kennen en ook best wel fier zijn op hun spieren en hun sterke lichaam. Altijd plezant dus daar zo allemaal samen goed bezweet en rood aangelopen op harde pump-up muziek.
Tot daar dus mijn verplichte ontspanning van de week, nu weer snel tot de dagelijkse orde, wat wassen, plassen en stofzuigen en nog een snelle rit naar party-city want morgen is er weer iemand jarig en die iemand zit daar al zo lang op verlekkert dat ik maar best goed voorbereidt kan zijn. En vanavond is het de eerste voorstelling van het theaterstuk dat mijn oudste zoon Alex heeft geregisseerd, die gasten hebben hard gewerkt de voorbije maand, drie avondvoorstellingen vanaf vandaag, we zijn benieuwd!