Sunday, July 31, 2005

dollars

Er wordt druk gebekvecht over wie waar gaat slapen, wie bij wie intrekt, wie de wijnkelder neemt, wie waar films gaat bekijken en wie wat waar gaat doen.
Creativiteit en fantasie nemen de bovenhand van de realiteit, sfeer en gezelligheid winnen het van kale luxe, Hawai is niet veraf.
Er zullen offers moeten vallen, geen nieuwe rollerblades, geen overbodige uitstapjes naar de mall, geen nails-spa en geen dure kappers meer.

We zijn dus nog een keer gaan kijken, vandaag "le grand tour" door de vader van de dochter wie de eigenaar is en wie met echtgenoot en kinderen reeds in Montana zitten. We liggen hen wel, ons geld nog meer, maar we hebben niet genoeg, de prijs zakt maar nog niet voldoende. Er zullen nog telefoontjes volgen, we zijn de enige serieuze kandidaten en de vader wil er vanaf.

Binnenkort komen ze foto's nemen van ons huidige huurhuis, dan komt er een bord voor de deur, dan staat het openbaar te koop en zullen we op afspraak bezoekers moeten binnenlaten. Ze beginnen aan de eerste vraagprijs en na 1 maand zullen ze wat zakken bij geen interesse, is er dan nog geen koper dan komt het opnieuw te huur voor 1 jaar en dan proberen ze opnieuw. Dit is het plan dat ons door de makelaar is uitgelegd. Het wordt dus vuil spel met meneerke dollar als opperste machthebber. Probeer je dan maar wat thuis te voelen!