Monday, July 18, 2005

filmpkes-nieuws

Bert is vandaag terug eningszins fit genoeg om te gaan werken, ja hij heeft het ook goed te pakken gehad, het lijkt allemaal verdacht veel op griep. Hoop dat er niet nog gaan volgen, als ge met 7-enen in 1 huis woont is die kans altijd groot.
Aangezien we het toch over filmpjes hebben, ik heb een leuk filmpje van mijn petekindje Ruben gekregen, het doet raar, we hebben hem nog niet in het echt gezien en kunnen knuffelen en ondertussen is hij al zo'n echte coboy-kapoen, leuk body-ke niet? Heb ik bij zijn geboorte hier in de surf-shop meegebracht, leuk dat hem dat nu zo goed past. Let op: je kunt hem zelfs een echt zoentje geven in het spotje, wel ja, dat doen wij toch...
En terwijl we het toch over filmpjes hebben, er staat ook een mooi filmpje over de nieuwe vriend van Ruben, maar telkens we er naar kijken komen de traantjes hier naar boven. De muziek is 'te' aandoenlijk!
Nog meer filmpkes nieuws: we worden hier sinds een paar dagen achtervolgt door alexander's camera, die gaat een filmpke maken over ons doodgewone huiselijke dagelijkse leven aan de andere kant van de wereldbol. See You Later Alligator!
WE Miss You All Soo Much!!! Maar nu gaan we ontbijten en boodschappen doen en ... een verdere doordeweekse maandag in Newbury Park.