Thursday, August 09, 2007

het visoog cameraatje


Weet je nog dat ik ergens in mei een soort speelgoedcameraatje had? Daarin paste een filmrolletje voor 36 fotos en omdat je met film niet zo kwistig om kunt springen als met digitaal, duurde het tot vorige week eer ik het vol had. Bij de Costco 1 hour photo binnengebracht, maar omdat mijn boodschappen van die dag zo lang niet duurden heb ik de fotos pas vandaag afgehaald.
Plezante resultaten geeft het, verrassend ook, natuurlijk is iedereen en alles vervormd en hoe dichter bij de lens hoe erger, hilarisch soms dat wel en lelijk, vooral jezelf! De leukste zijn op de vanbrandekesgazette te zien, de kinderen pakken nu eenmaal beter op papier. Over de kwaliteit die de Costco geeft ben ik ook zeer tevreden, en van de prijs nog meer, goedkoper kan bijna niet.
En omdat we het nu toch over fotos hebben. Ook al in mei had ik me ingeschreven in de vervolgcursus fotografie en een andere voor digitale fotografie, die zitten altijd snel volzet en ik wou er als eerste bij zijn om het niet te missen. Maar, heb me vorige week toch weer uitgeschreven, de uren leken me niet echt combineerbaar met mijn gezin, het zou te veel stressen en afzien zijn, voor beide partijen. Eerst het schooljaar van de kinderen afwachten, zien hoe dat loopt en de tweede semester kan ik toch alsnog inpikken als ik dat wil. Heb ik dan maar wat meer tijd voor vrijwilligerswerk op hun school, kan nooit geen kwaad en vooral Ben zal het kunnen gebruiken.