Friday, August 05, 2005

Bezoek

Ik ben net terug van een ritje tot aan de oprit van de 101, we hadden bezoek, ex- en opnieuw toekomstige collega's van Bert. Ze waren hier voor Siggraph, hebben een tussenstop gemaakt bij ons en trekken nu nog een weekje rond in California. Tom uit Gent die in oktober ook aan 'Surf's Up' begint te werken, Stefaan die net een sollicitatiegesprek achter de rug heeft, Paolo en vriendin Lisa uit Venetie in Italie.

Barbeque, veel te laat omdat ze zich hopeloos verloren hadden gereden, dan de spa in en dan een duik in het zwembad, dan was het al bij middernacht. De buren zullen het geweten hebben, om 8u 's avonds is alles hier doodstil in de buurt, gisteravond dus niet. Met slaapzak op het -hoogpolige- vasttapijt hebben ze de noodzakelijke minimale nachtrust gehad en daarnet zijn ze dus opnieuw vertrokken.

Ieder gewapend met professioneel digitaal toestel en camera ben ikzelf vergeten foto's te nemen, behalve eentje in de ochtend,
slapende bezoekers

Vandaag zal officieel 'het bod' gebeuren op 'het huis', de makelaar belt, Bert belt, afwachten. Aan de telefoon zijn we al niet onverwijld weggestuurd bij de melding dat we ons aan onze minimale limiet moeten houden, "we gaan proberen" zij de makelaar.

In de straat zijn andere buren aan het inpakken en verhuizen, een grote vrachtwagen met aanhang, het kriebelt bij het beeld, ook daar staat nog het bordje met te koop, maar ook dat is te duur, zelfde huis als hier maar groter.

Bij Nonie is het vandaag opvallend stil, ook hier wachten we met spanning op de geboorte van haar kindje.

Nu ga ik buiten het terras afspuiten want ondertussen krioelt het daar van de mieren die alle etensresten aan't verhuizen zijn.