Thursday, July 14, 2005

fog on the coastline

Twee fietsers zoals je die vaak ziet op de Pacific Coast Highway of Highway 1 tussen Port Hueneme en Malibu met de Santa Monica Mountains aan de ene kant van de Highway en de Pacific Ocean aan de andere kant, met een lichte fog.


We zijn uiteindelijk niet naar zee geweest. Reden 1: Nonie voelde zich te moe, slecht geslapen wegens nachtelijke contracties en zoonlief die om 5.30 klaarwakker was. Reden 2: Volgens de beach-webcams zou er overal 'fog' zijn aan de kust, hier merken we daar niets van. Reden 3: De kinderen wilden liever thuis blijven om zich stierlijk te kunnen vervelen.
Gevolg: mijn geplande wekelijkse uitstapje om me neer te vlijen in het hete zand, de kinderen hun gang te laten gaan en mijn ogen te sluiten, is dit keer in het water gevallen.

En dat niet alleen, vandaag is -wonder boven wonder dat het niet al eerder gebeurt was- het eerste kind met kleren pardoes in het zwembad gesukkeld, met name Helena. We hebben er wel eens goed om kunnen lachen.

Heb vanmorgen nog een fortuin uitgegeven aan de zoveelste bikini's, zwembroeken, zwempak, surftruitje en een waterpolo bal. Die dingen verslijten hier terwijl je er op staat te kijken. De bal is een nieuwigheidje, nu kunnen ze thuis hun 'worp' oefenen, alleen splasht het water nu tot op de ruiten, verdorie toch.