Wednesday, August 09, 2006

de voormiddag

Inderdaad, Ben was als vanzelf aangekleed vanochtend, dacht er niet aan om thuis te blijven en porde me aan om zeker niet te laat te komen. De beloning is je naam op het bord, de zijne staat er al twee keer op. Het helpt in ieder geval, hij voelt zich plots erg belangrijk.
Uiteindelijk hoeft hij in de voormiddag ook niets leuks te missen, zijn neefje Ruben gaat om 9:00 al weer in bed voor een dutje, wij houden ons stil en kuisen het huis op, wat met zijn negenen en een peutertje en een lief ook wel nodig is. Ondertussen wordt er al wat gekookt voor het avondeten, zodat we wat sneller aan tafel kunnen dan het gisterenavond het geval was.
Als straks zijn schoolvoormiddag om is, gaan we allen samen naar de Ventura County Fair, al jaren een favoriet bij de locals en leuk om te doen met een bende kinderen van alle leeftijden.
Ondertussen kan Bert nog wat uitrusten, als opperhoofd van de familie is hij gisteren thuisgekomen met een flinke buikgriep, hij houdt zich in bed dichtbij de Master Bathroom. Isolatie en hygiene is de prioriteit, ik wil het voor geen geld zien overgaan op de anderen en al zeker niet op ons allerjongste gastje.