Tuesday, August 16, 2005

korte relaties

Wat opgekuist, lunch gegeten, rust in huis.

We zijn sinds gisteren weer een stel Lokerse vrienden rijker, dankzij het vriendinnetje van Eveline die haar graag wou bezoeken. Babbelen aan het strand, wat gedronken en wat gegeten, tot het tijd was om terug naar het hotel te rijden. Het vriendinnetje is blijven slapen en Bert heeft deze ochtend de 2 meisjes en Alexander meegenomen naar Los Angeles waar ze nu nog een dagje Universal Studios hebben. Morgen nemen ze het vliegtuig naar Belgie, vandaag vertrok het vriendinnetje van Benjamin van San Fransisco naar Brussel.

Nathan met baby Bella en Nonie met Noach, 24 uur na de bevalling
Nonie en Nathan willen hun huis verkopen aan ons, pas bevallen van "Haven Bella" wil ze terug naar Texas waar haar ouders en de hele familie woont.




Haar mama had het me dit week-end al gevraagd maar ik dacht dat ze grapte, nooit verwacht dat ze zo snel wou gaan.
Groot huis op de top van de heuvel, privacy, 3 huisnummers verder, maar dan zijn we wel ons fijnste buren kwijt.
Ik ga straks even bij hen langs.

Onze agent van 'het huis' heeft ook alweer gebeld, met een klein verhoogd bod zou het in orde komen, hij klonk wat zenuwachtig, er zit druk achter van hogerop. De eigenaar is de laatste spullen aan het inpakken om met verhuistruck en kinderen naar Montana te vertrekken, zijn vrouw is reeds vorige week met aanhang en honden vertrokken, de schoonvader is vorig week-end met zijn oude pick-up naar Washington State vertrokken. Er is nu niemand meer die in het huis zit, een verkoop is dringend.

Er staat ons nog veel denk- en rekenwerk te doen, nog anderhalve maand en we zouden verhuisd moeten zijn, de tijd kort maar er ontplooien zich mogelijkheden, ze nu nog goed zien uit te spelen.