Thursday, May 12, 2005

Reward - Award

Een dag is zo om, zelfs met mijn momenteel niet echt druk programma, schandalig vind ik dat. Ik zou zo veel meer willen doen, maar om de een of andere reden komt het er niet van.
Via Fiesta
Deze ochtend waren we al snel een paar uurtjes zoet bij de orthondontist voor Alexander, zijn oude blokjes eraf en nieuwe erop, boven en onder en dit met een keelontsteking. Enfin, dit is in ieder geval ook weer achter de rug, we zijn nog langs de "Jamba Juice" gereden om een ijskoude smoothie, een kadootje van de orthondontist en zo had die jongen toch geen honger en dorst meer.
Wat "groceries shopping", kindjes afhalen, huiswerk maken, koken en opruimen en de dag is weer voorbij.
Morgen heeft Eveline "pyjama's day" , in nachtkledij naar school dus, aangezien jonge meisjes van 12 er ook nog mooi willen uitzien, heeft ze vanavond de halve collectie van "Victoria's Secret" gepast, maar wie zoekt die vind en ze is dus blij met een vol tasje naar huis gegaan.

Morgenochtend moeten we al om 7.35u op school zijn, "Coyote Candid Awards Breakfast", Eveline is 1 van de geselecteerden. "The Coyote Candid Awards program is set up to recognize outstanding students and highlight their many achievements and leadership skills here at school and beyond."

En 's middags zijn we weer van de partij op school, dan krijgt Benjamin "A Shining Star Award", inderdaad, hier in de States weten ze heel goed hoe ze de kinderen kunnen motiveren, best wel fijn.