Monday, February 21, 2005

President's Day

President's Day is the third Monday in February! This holiday was created to celebrate the deeds of two legendary American Presidents:
George Washington and Abraham Lincoln.


Vandaag was het dus President's Day, een verlofdag voor velen maar niet voor de scholen, wel voor Bert. We zijn er samen op uit gereden, de eerste keer zonder kinderen on the road in California. Nog steeds hangt de lucht vol met drijgende wolken met af en toe een stevige plensbui, de opspattende plassen zijn onwaarschijnlijk hoog en plensen over de middenberm over de tegenliggers heen, het is een wisselwerking van heen en weer gespat. Grappig maar gevaarlijk. Net op tijd terug aan de High School om Alexander om 2.05 p.m. op te halen want die kan met dit weer niet met de fiets. De andere kids heb ik tussen de buien door toch te voet kunnen ophalen, zo hebben we nog eens wat frisse lucht, daarna samen met Catherine een hele stapel suikerwafeltjes gebakken om morgen mee te nemen naar school als verjaardagstractatie.
Nu zitten we samen naar Princess Diaries te kijken, de meisjes hun favoriete film, op Disney Channel, vandaag op President's Day.