Sunday, December 11, 2005

zondagzon

Zondagochtend 11:00 am, de 3 jongsten spelen buiten, de 2 oudsten houden zich binnen bezig, Bert probeert de noodzakelijke boekhouding wat te doorworstelen en ikzelf heb me buiten geinstalleerd op de porch met laptop, eerst nog in de zon, nu in een schaduwhoekje verstopt voor de brandende middagzon.
Nog nagenietend van een gezellige ontbijtvergadering, gisterenochtend, met de vrouwen uit de naburige huizen, kletsen en afspreken voor het "progressive diner" of -walking diner- volgende week zaterdag, met een 10-tal gezinnen wordt er samengegeten in 4 verschillende huizen voor 4 verschillende gangen, wandelend van het ene huis naar het andere en iedereen doet wat. Wij hebben ons ge-engageerd voor een deel van het dessert, Bert's "famous" chocolade mousse "met" de echte goeie Belgische chocolade, 3 verschillende smaken.
De kinderen zijn hard aan't werk om de wegjes tussen de tuinen door begaanbaar te krijgen, nu nog bekijken hoe we dat veilig en toch gezellig verlicht krijgen.
Ondertussen hoor ik de kolibri's achter mijn rug zoemen, op zoek naar nectar en zoete drankjes, ik krijg er als het ware ook dorst van.